Hati Ku Kau Guris Luka dan Rahsia Nama Kumpulan

Hati Ku Kau Guris Luka dan Rahsia Nama Kumpulan

Tadi aku tengah browse cari lagu melayu dolu-dolu, jumpa satu lagu ni. HATI KU KAU GURIS LUKA – SWEET SEPTEMBER, tak tau korang ingat ke tidak lagi lagu ni. Lirik lagu ni memang lah sesway dengan hati aku yang tengah luka ni tapi tak boleh belah lah! Korang dengar lah lagu ni mesti nak ketawa punye!! Setan gondol betul lah singer dia ni… “telah peRRgi” sebutan dia tu yang membuat kan aku tergolek-golek ketawa… tak caya korang dengar lah.. tapi sebelum tu baca lirik dia… sedey kan… tapi sebutan dan suara chipmunk yang nyanyi buat korang ketawa….Disebabkan aku tak jumpa lirik lagu ni yang aku buleh copy paste, aku terpaksa plak nak menaip nye, rajin kan… (shut up about the bullet..)

Hati Ku Kau Guris Luka

  • La la la….
  • La la la….
  • La la….
  • Sedih rasa, tak terperi
  • Bila ku ketahui
  • Andai kasih, yang kau beri
  • Tak Sepenuh hati
  • Dalam manis, kata mesra
  • Aku terpedaya
  • Engkau ada, teman lain
  • Lebih istimewa
  • Mengapakah, (kau tergamak)
  • Mendustai, (diri ini)
  • HATI KU KAU GURIS LUKA
  • Kau siakan, (harapan ku)
  • Kau biarkan, (ku kecewa)
  • Mengapa hati mu kejam
  • Tiada bertimbang rasa
  • Meski engkau telah pergi
  • Bersama si dia
  • Namun aku tak kan lupa
  • Kisah suka duka
  • Waktu kita, sedang bahgia
  • Dalam alam cinta
  • Kan ku kenang, sampai masa
  • Ku menutup mata
  • Jangan lagi, (kau bertanya)
  • Jangan pula, (kau menyesal)
  • HATI KU KAU GURIS LUKA
  • Biar  aku, (sendirian)
  • Menempuhi, (hari depan)
  • Semoga cahaya hidup
  • Bersinar dihujung jalan
  • la la la lalalala… dah penat lah aku nak type…

ni pulak video dia, i know dalam vid ni ada lirik but it’s just not the same as you read it in whole sentences.

YouTube Preview Image

Ini pulak lawak sengal yang aku cilok dari sini.

Rahsia nama kumpulan penyanyi.

1) Kumpulan Rock yang telah mengerjakan Haji.

  • KUMPULAN BAJI

2) Penyanyi yang sering fail dalam karangan sebab guna noktah kat depan ayat.

  • TITEK PUSPA

3) Penyanyi yang paling demand.

  • HETTY COST ENDANG

4) Kumpulan yang berasal dari Bukit Gasing.

  • KUMPULAN SPIN

5) Penyanyi yang paling berat dalam sejarah.

  • ABOT (dalam bahasa jawa bermaksud berat)

6) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya.

  • O.A.G (Orang Asli Gombak)

7) Kumpulan yang paling murah menerima bayaran.

  • SCOIN (pakai syiling jer)

Cool Kumpulan Nasyid yang terdiri dari orang jawa.

  • AL-JAWAHER

9) Kumpulan Rock yang Paling wangi.

  • MAY (Bau Sabun)

10) Kumpulan Rock Paling Bahaya.

  • AMUK

11) Kumpulan Rock Yg Terdiri dari Bomoh Professional.

  • MANTERRA

12) Kumpulan Rock yang takut mandi pagi.

  • GIEGIEL

13) Kumpulan Rock yang selalu kena migrain.

  • HEADWIND

14) Kumpulan yang mudah berpecah.

  • KRISTAL

15) Kumpulan Rock yang makan nasi pakai tangan kiri.

  • LEFTHANDED

16) Kumpulan yang ada power.

  • KEMBARA (sebab ader DVVT)

17) Kumpulan yang terdiri dari pesawah.

  • PADI

18) Kumpulan yang paling popular di pagi raya.

  • TOO PHAT

19) Penyanyi kesukaan David Beckam.

  • SITI SARAH

20) Penyanyi yang sentiasa tua.

  • TO’KI

21) Kumpulan yang kejap cantek kejap hodoh.

  • PRETTY UGLY

22) Kumpulan yang takleh nyanyi kat Europe.

  • METALASIA

23) Kumpulan yang boleh lihat tapi tak leh pegang.

  • 4U2C

24) Penyanyi yang tak pernah kena speed trapppp.

  • MELLY GOESLOW

25) Kumpulan yang sentiasa menyambut “HARI GURU”.

  • TEACHERS PET

26) Kumpulan yang susah nak sakit.

  • MEDICINE

27) Kumpulan yang berkerjaya tapi pendek umur.

  • DR. KRONIK

28) Kumpulan yang buat show kat everest.

  • IKLIM

29) Kumpulan yang kena samak apabila di sentuh.

  • BLACK DOG BONE

30) Penyanyi yang paling bengap walaupun dah kaya.

  • PAK PANDER

31) Kumpulan yang paling di hormati.

  • KUMPULAN DEWA

32) Kumpulan yang memperkenalkan Roti Boy di Midvalley.

  • NEW BOYZ

33) Kumpulan yang menggunakan paling popular di jalanraya.

  • KUMPULAN NASYID HIJJAZ (Honda Jazz tuh)

34) Kumpulan yang tak akan buat show pada bulan lain kecuali bulan 9.

  • SWEET SEPTEMBER

35) Kumpulan berani mati.

  • KAMIKAZE

36) Kumpulan yang selalu gi konvoi.

  • XPDC

3 Responses »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>