Happy Birthday Mak!!

Happy Birthday Mak!!

Pendengki punya cameraman, gambar aku sipi je dia ambik...

Tadi aku dah type satu post yang meraban lepas tu hilang pulak…sungguh menyakit kan hati…Hari ni ialah hari lahir mak aku… Hajah Ani. What to give someone who has all the worldly possessions she can have? Grandkids! Yup, aku nak belikan intan permata, bawak jalan cuti-cuti Malaysia segala, tak mampu… Cucu…. i think i can try..hehehe….

Jawapan mak aku bila aku wish dan beritahu dia rancangan aku tengah hari tadi : ‘ELEH..!’

Hummph..! Mesti berusaha dengan gigih selepas ini untuk buat kan cucu untuk mak aku….. 😛 ~~~

Mintak-mintak lah comel macam anak minah ni hah….of course with a darker colour lah since laki aku tu ireng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>