Gogol in Action

Gogol in Action

Semalam gua boring tak boleh tido, asyik batuk, so i made this video. Si setan cilik ni memang suka kalau kita layan dia.

YouTube Preview Image

Ini pulak tak sampai lima minit lepas dia mengasah gigi dia. Kalau dah tidor, buruk, tak kisah apa berlaku kat sekeliling.

YouTube Preview Image

2 Responses »

  1. Neighbour kite punya kucin kan, dia suka tul kat kita…samapi berak2 kat umah kite tau…sampai kite muntah ijau ari2 buang taik dia. Sampai tanah tu jadi lubang.Semalam dia nak masuk umah, kite pandang dia, kite marah la sb die berak2 kat umah org, pi la berak kat umah sendiri kan… dia mcm paham tau awak, dia pandang kite, buat muke kesian sangat *sambil berkata “umah ni best ar sebab Tuan Umah dia baek gilerrr* agaknya la kan dia kata camtu…

    Kite dilemma wak…..

  2. Gogol kate….. pooddahhh!
    Tapi percaya lah, sesungguhnya aku memahami dilemma mu itu.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>