Fuiyooooh! Sekali dah hapdate, amekkaw!

Fuiyooooh! Sekali dah hapdate, amekkaw!

Bila kita dah bagi orang yang kita sayang banyak peluang tapi orang tu keep on buat benda yang sama, apa patut kita buat? Tak kan nak makan hati hari2? Makan tengking hari2, apa pun kau buat tak pernah cukup, tak pernah nak hargai kau? Perlu kah kita tunggu dan makan hati? Hmmmm…. i bukan tinggalkan you tapi i berhenti kejar you. Sebab i penat tunggu saat you akan terima i, jujur dengan i, setia dengan i, berhenti melayan haiwan2 perosak yang datang kepada you macam penyengat ke lampu kalimantang time hujan, cintakan i, sayangkan i macam mana i sayang you. I’m tired. I letih, i dah terlalu tua nak main games ni… maybe you dan haiwan2 perosak you memang suka kan mainan2 gampang ni… ┬áIngat, i bukan tak cinta pada you tapi i sayang diri i…dan i nak you pun sayang kan i…kalau you rasa tak mampu, teruskan lah dengan kehidupan you sekarang dengan haiwan2 peliharaan you. I penat jadi tokey la….

YouTube Preview Image

2 Responses »

  1. weeeyyyy…don’t speak too soon, kang kejap lagi mood aku merajuk balik…. hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>