Damn you Daim Chocolates!!

Damn you Daim Chocolates!!

Someone in the office pergi Langkawi…. and telah belikan souvenir ini kepada i…..

Chocolate Daim ni ha… 1/2 bag dia bagi… haritu dah bawak balik rumah suku…(hihi, keji kan.. :P) dan, dan, time tu jugak habis… macam piranha.. sib baik ada lagi stok kat opis.. so, benda alah ni kalau dah baham… i can.not.stop….. haaaa… SSEEDDAAPPP SANNGAATTT ok..?! Dah la batuk…. so kena exercise restraint, if not batuk terbelahak macam anjing chihuahua…

DAMN U!! Daim chocolates…!

2 Responses »

  1. eh.. cepat betul ko komen…. pergi lah bilang… (sejak bila ko bebual macam budak singapura ni..) ada aku takut.. cukup baik aku bawak balik.. itu nak bagi kau RRAASSAAA jek… yang lain of course lah boss punya… muahahahaha (ketawa macam setan pastu terbelahak batuk…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>