Comel nye nama dia – tapir kecik…..

Comel nye nama dia – tapir kecik…..

Jeng jeng jeng….. Tau tak apa ni…?¬†Comel ek..? Macam loceng – ding dong bell…. loceng santa claus…. hahahaha…

jengjeng

Ini sebenarnya ialah menstrual cup atau bahasa melayu nye cawan untuk darah haid….. Geli tak.. ? Aku nampak menatang ni kat FB wall aku… Ini link untuk menatang ni…. ——> PERGI!¬† Sebenarnya aku rasa menatang ni, prinsip dia sama je macam diaphram (betul ke aku eja ni..?) alah kondom untuk pompuans tu konon nya…. Secara jujur nya lah… aku pun sayang planet ni, aku cuba lah do whatever in my power to do a bit of recycling and going green bit tapi this one…. i think is a bit bizzare, even for me…. Tampon tu pun aku tak reti nak pakai… i tried a few times tapi tak dan… tak reti eh aku, dok terkangkang kiap nak menyumbat benda tu… memang tak selesa and memang tak akan pakai la kan… eventhough ada kawan aku yang swear by it… dia kata no more leaks… tapi aku …… just memang tak reti lah nak menyumbat nye… mungkin sebab kena sumbat sendiri kot? who knows kalau ada yang nak tolong menyumbatkan? muahahahaha… (gatal dan miang nye aku sejak dua menjak jadi janda balik ni kan..?)

Ok .. itu saje.. babais!!

* P/S… tapir kecik tu nama company yang jual cawan pepeks ni… so comel…produk pun rupa comel tapi kegunaan SO TAK COMEL!! uweekk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>