Cinta mu sekembang lubang hidung mu kah abang?

Cinta mu sekembang lubang hidung mu kah abang?

Just a short post.

Tadi masa on the way nak ke parking lot, aku ternampak seorang abang tengah menunggu bini dia balik kerja. Selalu jugak aku terserempak dengan dia masa turun dari parking lot tu, kali ni aku tengah tunggu lif nak naik atas so terlindung sikit…Masa aku toleh tu.. kau tau abang tu tengah buat apa? Dia tengah korek hidong, yang best nyer atau yang tak best nyer (depends on what a sicko you are..) dia korek hidong sambil menyeringai! Selebar tidak mulut dia menyeringai! BURUK nak mampus ok! Aku tak tau lah kenapa dia buat macam tu, maybe dia bosan menunggu bini dia, mungkin taik idung dia dah kering and melekat kuat di dinding lubang hidung nya (so sakit masa proses exteaction itu..), mungkin dia teringat peristiwa lucu melibat kan taik idung lalu tersengeh semasa korek, mungkin…. ada seribu satu sebab kenapa dia mengorek bijihnya sambil menyeringai, yang pasti nya……..muka kau BURUK, HUDUHGILER bang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>