Cinta dan ubat-ubatan..

Cinta dan ubat-ubatan..

Tadi baru tengok movie love and other drugs… and aku ala-ala jatuh cinta dengan character Jake Gylenhall (susah nak eja nama dia ni.. lantak laa..)… walaupun pada mula nya perangai dia sebiji macam jantan kabaret yang pernah aku kenali tapi in the end the way he fall in love dengan perempuan yang sakit parkinson tu… it just breaks my heart… biasa lah.. aku semua benda i take it personally… in this case aku terpikir kenapa lah tak de orang nak jatuh cinta dengan aku macam tu.. accepts me for who i am, no questions asked just wants to be there for me… sigh… and rupa yang lazat seperti si Jake tu plak kan… auuww… mak sukerz!

Lately ni selalu terpikir kenapa lah my significant other tu perangai nyer seperti shaitoonnirrojimm selalu mendera jiwa aku… kan best kalau dapat macam Jamie tu, yang sayang aku, yang appreciate aku… tapi nonado…. sigh….Kalau lah aku ada life threatening disease – god forbid – like parkinson or cancer.. mau aku dicampak nye ke rumah harapan atau motel murahan…..ooo.. first dia akan blame aku for getting sick sebab tak mandi then he’ll campak aku ….. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>