Cheeky Monkey..

Cheeky Monkey..

Lately ni tak de idea nak merapu, bosan betullll….. Semalam nak start tulis pasal kejadian yang lawak ngeri kat kedai makan tapi tak de idea so simpan dulu lah dalam draft… Tengahari tadi pergi majlis aqiqah anak kawan sekolah aku.. Lama dah tak jumpa i think more than 20 years, dia pun dok kat obersea so i was delighted bila dia invite untuk join majlis dia. Met a few old friends, ada yang aku lupa giler siapa… tak boleh nak recall nama dan muka dia masa sekolah, ya allah malu nya!! dia boleh ingat nama aku pulak tu!! nasib baik dah pusing2 ambik makanan baru aku recall siapa dia…. hehe. Bila jumpa balik 20 years after, muka ada yang sama macam tu je, ada yang bertukar wajah 100% yang pasti semua dah kertu… hahaha, ada sorang tu siap cakap, alamak semua muka dah tua….. biasa lah, last time jumpa umur 18 tahun sekarang dah 38 tahun, mana tak kertu…

Enjoy some of the pictures….

i loike cenderahati ni.... cantik!

and sedap!!

cheeky little monkey

Not so little cheeky very big monkey...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>