Cara mu dan Cara ku berbeza…

Cara mu dan Cara ku berbeza…

This is for you yang selalu tanya aku – tak nak buat kuih cara ke? NAH! Hambek ko…! Mentang – mentang ko tererl masak kuih cara, sibuk nak tengok cara aku… 😛 Ini first try aku from my first resipi, aku tak berapa suka sebab aku rasa macam keras lah, i prefer yang lembut sikit tapi mak aku kata sedap, well… selera masing-masing…. i will make this again using a diifferent recipe, then kalau sedap aku share dengan korang kat sini hokay?….

caraku-tak-sama-caramu

3 Responses »

  1. lerr… kuih cara memang manis lah sayang wey.. yang ada lauk tu cara berlauk….

  2. Pingback: » Resepi untuk dikongsi ~ Kuih Cara So called chronicles of my life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>