Bulan Baru…..apa makna twillight?

Bulan Baru…..apa makna twillight?

Salam u’olls…. mak baru balik dari tengok wayang, derhaka tak??? orang sibuk menggulai ayam aku bergaloks dalam panggung…. Petang tadi balik kerja aku ajak en. laki pergi tengok wayang sebab rasa hidup sangat bosan..(boleh?), tup-tup jantan tu suggest cerita twillight-new moon. Apakah? Rupa nyer dia dah tengok twillight yang first and dia minat twillight? minat si patinsen tu? sensitive kah? auwww tak kowser aku nak pikir… on jek, dari duduk rumah…

200px-newmoonposter

What can i say but i LOVEEEE new moon, better than 2012 yang macam sekeping tahiitu… mak bagi 18 bintang!! Aku tak tau lah pasal twillight yang pertama sebab aku tak tengok and aku tak kan gila2 cari pun but new moon ni best lah! Jangan salah faham… mak tak taste pun dengan si pucat lesi edward tu, aku taste dekat jacob, si serigala jadian itu… ooo la la, body diaaaa….. rasa macam nak geget-geget…. oh my…  as for si bella tu pulak, aku rasa dia ialah seorang perempuan yang kusut dan sedikit gila sebab asyik attracted kat freaks je kan…

Masa beli tiket, i was afraid i would be bored out of my skull tapi aku telah sangat meng~underestimate movie ini. Set dia cantik, cerita dia tak membosan, taylor lautner’s body yang sangat menggegarkan perasaan (potong steam betul lah,  umuq dia baru 17 tahun..), except for some obscenely romantic scenes between edward dgn bella yang aku rasa macam nak muntah hijau tengok, aku ada lah tersangat teruja untuk the third sequel ~ Eclipse ~ sebab ending new moon macam haram….

tak caya korang gi lah tengok..

2 Responses »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>