Bukan Hanya Kambing…..

Bukan Hanya Kambing…..

Caeser salad

Semenjak dua menjak aku kena DUMP dengan gigi karat ni…aku dah start masak2 balik… Masak tu therapeutic uolls…tapi aku menyampah pulak bila dah start memasak ni nanti asyik nak membedal je tekak aku ni… Ada gak jadi tangki lemak berjalan….sigh…

Aku suka makan salad. Orang ni kalau tengok orang lain makan salad mesti tanya…diet ke? Poyo… kalau aku, tak de makna nye diet… gue memang suka makan salad. Nak nak yang haku buat ni…. buat crouton sendiri lagi…huih…heaven siot! Aku lebih suka romaine drp iceberg lettuce tu… butterhead? Lettuce, alah lupa plak aku nama dia tapi ada butter la depan dia…yg tu pun kak ton suka… Dressing dia aku beli je sebab malas nk buat sendiri… Yang ni aku beli dressing caeser salad paul newman. Yang oil based bukan yg creamy tu… Haaaa merasa kak ton makan dedaun sajork…sangat healthy gitooh… sila muntah ok…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>