Bosan Tahap Gaban!!

Bosan Tahap Gaban!!

Tak tau lah kenapa but dua tiga menjak ni asyik rasa bosan yang teramat… Idea nak update pun selalunya bermula dari perasaan marah dan benci…. ishh! buruk bebeno, walaupun kadang kala tu lawak… Macam hari ni, aku tengok counter tu macam ada something wrong sebab tak bergerak2, dalam blog satu lagi, lagiiii teruk, semua data padam, dia restart from zero. Bertambah tahap kegabanan aku… Aku tau lah blog aku ni tak popular tapi aku…. still suka tengok nombor tu naik  ok!? So, macam tikus nak repair labu, aku pun memandai lah godek2… sekali tersilap godek, habis blog jadi senget… nak betul balik, tak reti, penyudah nya… tukor la theme baruuuuu….. 😛 muahahahaha sebenornya nak bagitau… theme barruuuuuuuu…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>