Blueerkh…!

Blueerkh…!

Aku dah ketandusan idea nak tulis ini belog… so terima lah cerita tak berapa pandai aku ni…

Masa : 9.00ish am

Lokasi : Klenet kat Melodies

Aku ~ tengah berdiri sambil muka berkerut menahan sakit

Bini Doktor : (datang depan aku and tanya dengan muka yang garang…) you period eh? jangan duduk lagi nanti habis semua kerusi kena….

WTF???? punca nyer kerusi yang dalam opis doktor tu ada kesan darah sebab aku punya flow SANGAT heavy and my pad tak buleh tampung…. Ingat aku suka-suka ke nak selet katak aku? Tak kasi aku duduk tapi ambik ubat (painkiller jek) pun lembab nak mati, SAKIT LAH (hati)!!!

Masa : dah lupa

Lokasi : Opis

Seorang makcik berbangsa cina masuk ke dalam opis aku dengan tergesa-gesa dan bertanya kepada rakan sekerja aku….

AhSoh : Ally mana? Ally mana?

Rakan Sekerja : Hmm dia pergi toilet la, tunggu sekejap (sambil senyum)

AhSoh : Toilet Mana?

WTF????? toilet mana? makcik tu nak masuk toilet panggil ke? wuahhahaa… thank you makcik kerana menghiburkan hati aku…. lawak bongok! No … makcik tu bukan nye nak pergi toilet pun, sebab dia tunggu kejap je dalam 2minit lepas tu dia terus cakap dia nak blah and terus turun lif…. hehe… or maybe dia memang nak pergi toilet…sudah tak boleh tahan…. hahaha…

Hari yang biol untuk aku…. BOSAN!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>