Bila cinta…..

Bila cinta…..

Tadi aku baca pasal husband mek Wook kena cekup sebab kantoi dadah lagi. The first thought yang terlintas kat kepala otak aku is, jantan ni memang nak mengambil kesempatan. Mek Wook jamin guna duit simpanan sebanyak RM2 ribu! Banyak duit orang tua ni… No wonder jantan tu sanggup nak menikah dengan dia. Nak jaga kunon, keluar masuk lokap dengan pusat serenti, at last nenek tu pulak yang payung kan dia. Tak respect betul aku dengan jantan macam tu! Seorang lelaki yang sihat tubuh badan bergantung harap pada isteri yang berumur 108 tahun, sendiri mau ingat la brader!

Nek Wook ni pun satu, di kala penghujung usia ni…. i think men should be the last thing on her mind la kan. Baik dia rilek one corner, buat amal ibadah sementara tunggu panggilan ilahi. I know it must be lonely for her but daripada dia turun naik balai polis jamin mat pet tu, duit and harta benda dikikis, dah macam bela biawak hidup. Kalau tiba masa boleh jual kulit, buat handbag ke tak pe lah gak.. tak pun buat kasut kulit biawak ke..? I know this is the fasting month and all but i have a twisted sense of humour, BITE ME!

Aku rasa kan, ┬áNek Wook feeling-feeling bila cinta soundtrack LBS la… that’s why dia rela bela biawak hidup… hihi

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>