Bila bosan melanda diri…

Bila bosan melanda diri…

Aku tengah bosan. Tak tau kenapa, yang pasti bosaN! Bosan bila banyak projek yang aku nak buat tergendala. Tak boleh nak salah kan sesiapa melainkan diri sendiri sebab tak focus. Bosan! Bila bosan jek teringat makanan, macam mana nak kurus?! Hmmpph! BOsAn!!

bilaboring2

Nasi Pilaf julie style, lauk ayam bali dgn acar timun & karot. Time ni gigih masak lepas balik kerja…. i dunno why aku gigih sangat, dah lupa…. yang aku ingat, aku naik angin bila time nak masak nasi, i find that my basmathi stok dah habis and i had to go and buy sebab tak de orang (orang tu ada tapi tak boleh aku suruh) yang aku boleh boss around suruh pergi beli… Sangat sentap! Tengah panas kat dapur, tangan bau bawang and lada kisar kena pakai tudung, cari kunci kereta and pergi kedai beli…Sentap kan?

bilaboring

Nasi kerabu, makan kat Terengganu. Kat deret kedai yang sebelah AmBank tu…. Masa mula-mula tengok and makan macam tak sedap sebab ini bungkusan yang terakhir. Bila aku dah gaul kan and makan lagi, ya allah….. sedapppp nya! Even more when you mix in the budu…. tak tau berapa harga sebab en. laki yang bayor and kira semua sekali….hhmmmm… (kecur air liur bila teringat…haha)

4 Responses »

  1. weh, aku dah le baca pepagi, terus rsa lapar gaban, by the way, yesterday been to genting at 34years of age.. :), tercapai impian akak noks..

  2. wwaaaaa…. syabbas!! (cakap gaya hindustani he…) Kau mabok tak pergi sana nokss? Kalau kau tak mobok, aku officially jeles, ok.

  3. tak mabok, but i play safe and banyak duduk di tanah rather dibiarkan diri di baling sana sini dek mesin2 yg dicing with my unimportant existence, hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>