Besorrr nye!

Besorrr nye!

Jeng,jeng,jeng…….. Lunch ntah bila kat Zainal’s Place Taman Sri Tebrau…. To tell the truth, this is the first time aku makan kat kedai ni…. Dah lama tau kewujudan nya tapi tak pernah amek port… ni boss belanja, ikutkan je lah… Yang hot kat sini ialah mee rebus tapi aku..being aku…mesti nak lain dari yang lain… aku makan nasi campur… tengok ni..

2015-02-12 12.27.38

 

Besor giler telur ikan tu…tapi sayang nye tak sedap…. sebab tak berapa masak… dan berbau hanyir..potong stim betul! Jangan tanya berapa harga sepinggan yang aku makan ni..yang pasti mahal! 4 orang makan – 2 makan mee rebus biasa, 1 makan mee rebus spesial (yg mcm biasa je rupa dia), aku makan nasi campur ni dgn air ialah RM43+. Tak ingat exact price…nasib baik boss yg belanja, kalau harap aku sendiri, mungkin tak kot…?

Hihi…ok tu saje… babai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>