Bercinta betul laaa….

Bercinta betul laaa….

Aku ni asal update je mesti pasal makanan, asal ada gambar makanan belum tentu update…. Lately ni aku dah kehilangan mojo merapu aku…. I think with age, i have become more siuman and serious.. so kebolehan untuk berbual sotong adalah berkurangan… sedih..  :(

Take last week, aku meet up for tet-e-tet session with a friend… Dulu kitaorang memang rapat, kalau berbual memang tak kering gusi…mesti berbual sotong mengekek-gekek ketawa… mata tinggal satu line jek… tapi last week….. memang lah ada ketawa.. tapi ketawa pun ala-ala sopan… nak ngumpat-ngumpat pun tak berapa feel, dia asyik cerita pasal masaalah kat opis, aku got nothing to tell… what can i say, life aku very average and dull sekarang… Then baru pukul 8.30pm, aku dah termenguap-nguap…. kesian kawan aku, mesti dia ingat aku boring dengar cerita dia… when the truth is, aku memang macam tu.. Selalu kat rumah time-time berita ialah time pembaca berita kat TV tu tgk aku berdengkor kat kerusi malas rotan depan TV…hehe pastu pukul 9.00pm bangun… pi dapur merakas cari makanan…. macam lipas…or tikuuss….BIG tikus… pastu duduk depan laptop, main game kat FB, baca blog orang…. pastu tengok astro AFC (food lagik), or TLC (anything that’s got to do with food) or aku channel surf sebab tak tau nak tengok cerita apa…. Bosan kan..? tapi aku bahagia dengan routine aku….

U think i forget..? Hahahaha.. nehi bette… Lihat lah dunia… Siput Sedut Masak Lemak Cili Padi with Nenas…..

Aku beli sepeket jek siput sedut ni, itu pun jenuh lah nak menyiang nye… Korang tau ke macam mana nak siang siput? Ala.. ketuk bontot dia, kasi patah sikit…. Kalau tak macam mana pulok nak sedut isi siput tu kan.. hehe… nikmat dan bahagia dapat makan….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>