APAKEJADAH KO NI ANDRE? (KALAU BETUL LAH TU NAMA KO)

APAKEJADAH KO NI ANDRE? (KALAU BETUL LAH TU NAMA KO)

Aku pelik betul lah, sejak aku tulis pasal senibong corner 6 ni, ramai betul peminat dia datang hentam aku kat sini.  Terima je lah hakikat yang masakan dia memang tak sedap!!!! Aku tak suka, kau nak cakap tekak aku longkang ke, apa ke, memang aku tak suka. Keluarga aku memang tak suka…. Tak payah lah nak bagi comment nak mencarut, nak backing tuan punya kedai, cakap aku tak pandai order la, kalau korang suka sangat nak melantak kat tempat tu, by all means pergilah melantak sampai pecah terburai perut kau. Aku dan family aku (be careful what you say about other people’s parents here…) tak suka tempat tu! Selera kitaorang tak sama dengan selera korang… tak reti bahasa ke? Kenapa mesti nak ajak aku bergaduh ni..? Aku fedup lah SIAL!!!!!Ini satu lagi komen yang buat aku menyirap malam-malam buta….

HALLO!!! APA KEJADAH NYE YANG AKU ORDER YANG PENUH DENGAN CILI SOS TU? Ikan 3 rasa, Ketam cili, Sotong goreng tepung, Ikan stim limau, Udang goreng butter, KAU TOLONG CERITA KAT AKU KAT MANA CILI SOS TU BAI!!! Kau rasa kau sorang je lah yang pandai makan seafood? Tak kan aku nak order ikan goreng kunyit bila makan kat restoran sehebat senibong corner 6 jahanam kan? Logik lah sikit, pakai KEPALA HOTAK KO YANG SANGAT BIJAK TU!!!

Kau kata kritikan aku tu ‘harsh’ – apa makna harsh ek? aku ni tak berapa pandai, sekolah pun 2 tingkat je… tak paham lah… setahu aku, aku cuma cakap TAK SEDAP!! Itu pun harsh juga ka? Haaa sekarang ni, post ni, memang aku lebih dari harsh aku rasa… Aku bosan! Aku dah la memang tengah angin satu badan… saje je datang cari gaduh dengan aku…

WTFs….
andre.kader
Submitted on 2011/11/08 at 1:00 pm

Stumbled on your page… I thought it was a bit harsh the review but WTF… If all you ordered have F&^%$^%$king CHILLI SAUCE over it.. then YOU wouldn’t even be able to taste the freshest of seafood.

So before you or your family give reviews on what you eat … perhaps you would consider asking the waiters for Chef’s recommendations….

It would save you a lot of WTFs…!!!

julie
Submitted on 2011/11/08 at 11:52 pm | In reply to WTFs…..

Harsh or not, it was my opinion. Just like your fucking comment, is your opinion. FYI, i ordered the normal staple that is ordered by every fucking person that goes there.. We, my family and i did not drench everything in fucking chili sauce. I would consider to ask the WAITERS for the CHEF’S recommendations if they had the time to take their eyes that were to glued to the TV set.
Where do you people come from? I wrote something honest, i didn’t not swear, i did not say that people should’t go there, i was writing about MY experience, which by the way i would not repeat. THERE ARE A MILLION OTHER PLACES THAT SERVES BETTER, FRESHER AND CHEAPER SEAFOOD in JB.
So, you, en. andre.kader can kiss my big saggy ass and piss off!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>