Apa lagi…..komplen largh…!!

Apa lagi…..komplen largh…!!

Hullo… Pagi tadi keta kena shitbomb dengan burung yg bontot nye tak de timer…. pergh….elok aku nak gerak je… kelepek! KELEPEK! KELEPEK! cermin aku kena bomb dengan taik!! Sialan lu burung… dah la taik kaler macam kaler taik orang….aku suspek malam sebelum nya, burung tu mesti makan nasi ambeng…ditambah pulak keta aku yang dah nak masuk 2 bulan tak basuh, waterpump wiper pun kaput….perghhhhhh….merasa lah jalan bawak kereta dengan hiasan TAHI yang fresh dan sebesar tisu setepek kat cermin…. memang HEBAT lah!! Sampai opis, terpaksa pakai air mineral yang harga nya RM2.40 sebotol untuk bersih kan taik burung tu… mana aku nak cari air lain, nasib baik ada sebotol mineral water aku baru beli….perggghhhh…. setengah botol habis….kira RM1.20 lah…. burung, burung….tak menyempat jubur ko nak melepas… kot ye pun tunggu lah aku blah dulu….. Aku ingat kan cermin jek kena bomb, rupa nya bonet (ye ke bonet) depan tu ada tiga tepek, taik fresh…. Sialan lagik!! Petang ni harus la kena pergi carwash….nasib baik besok dah gaji…. JAGA LU BURUNG!!!!

bendotgrumpy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>