Aku suka komando ok…?

Aku suka komando ok…?

Satu hari aku telah up kan status dibawah kat fb aku….

Status1

Kerlasss kan mokcik ni, feeling2 tak pakai seluar dalam gitooo….? Sebenarnya, aku kena troll dgn kawan aku kat fb… Dia dok up status dia, I’m still in love with my ex, so mokcik yg tengah berfeeling2 yang sama ni pun, dok lah mengomen kan…. Sekali tu, aku dapat message ni drp member tu….

Status2

TAIKKKK terus kena…. cheh..tertipu mokcik tapi kita pun ala2 sporting la, join the game and up lah status kat atas tu… kenapa dalam banyak2 yg dia bagi pilihan tu, aku pilih pasal bgtau kat org yg aku tak moh pakai spender? Sebab aku mmg tk suka pakai spender ok? Panas… boleh? Dua…aku suka nak tengok reaction kat status aku tu…dari situ kita boleh nampak sape yg square, sape pay attention and how judgemental some can be…. hihi

Status3

Ok…itu je…. aku ala2 mcm dah baik dgn gigi karatz… That is still a mess and i’m still thinking it through… another post la ye… but for now…rest assured, while writing this…. aku adalah memakai spender… hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>