Aku pun sakit otak gak…

Aku pun sakit otak gak…

After reading my emo post on the accident, aku terpikir, kenapa aku marah sangat kat mamat cina tu? Entah-entah dia pun tengah trauma and fenin kepala kan?  kereta sudah jahanam maaa…. Entah lah, yang pasti aku marah sebab dia eksyen, dah lah buat salah, ye lah jalan tu memang tak boleh laju time balik kerja, jam, lagi nak eksyen dengan aku. Bukan nak say sorry ke, aku pun dulu hentam kereta orang say sorry ok? walaupun bibir sendiri pecah berdarah-darah….. Aku tau dia mesti pecut nak berebut dan himpit jalan orang tu sebab tu kemik teruk! Aku rasa teksi tu dah tekan brek sebab tu kereta aku tak teruk…..

Aku adalah sangat trauma ok dengan kejadian tadi…. tangan masih terketaq2 dah kena drive pergi balai buat report…. and as always bila aku nervous and hyped aku akan menjadi sangat talkative. Big boss balai tu tengah handle ada kes and was talking sambil tengok aku, so, aku dengan mami jarum nya terus tanya kat Tuan tu, kenapa ni bang? BANG? As in abang? TA……? Ko tengok lah aku ni, bila trauma, habis semua orang aku panggil abang, even the polis2 and his boss….. nasib baik tuan tu baik or …..gatal and he layan je lah pompuan debab nih…. Polis yang ambik report aku tu pun kiut jugak, mata dia coklat uoolsss….. tapi lepas tu adik aku sampai dan abang polis itu ingat dia adalah laki aku…. potong steam betul… Aku adalah tengah hangin satu badan dengan en. laki sebab bila dia find out yang aku ok and kereta cuma calar sikit aje, dia suruh aku pergi handle sendiri buat report, tak moh tinggal kan kerja kunon nyerrrrrrr………  Dan aku telah bertukar menjadi perempuan sumo dan telah membaling handphone dalam kereta dan meng’ignore’ kan incoming calls yang bertalu-talu, that’s why my brother was there at the balai. Belah lah….

As for the mamat cina, i am sorry i called you BABI! but i think…… you deserved it. (matilah mintak maap tak ikhlas….)

4 Responses »

  1. hahahahha ko dah jangkit aku …tapi aku memang semulajadi arr bab2 abang ni …..ekekekekeke abang hangok..

    huhuhuhu laki ko tu memang nak kena …sianla darling aku.naper tak calling2 aku buleh aku joint berabang2 tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>