Aku Bosan! Jom Bali!!

Aku Bosan! Jom Bali!!

Gigih… setiap kali hupdate semua tempat makan yang aku tengok dari blog sarah… huahuahua… ada aku kesah? Ni kes sangat bosan gila khinzir lah ni.. aku tak tau nak pergi lunch kat mana… so, pergi lah ke danga city mall dengan tujuan nak cari kedai tudung favourite aku yang dah pindah dari kotaraya… korang tak tau ke? kotaraya kan tengah nak undergoing renovation, habis semua tenant sudah kena kick keluar.. apa yang aku dapat tau, most of them pindah ke danga city mall… tu lah konon nak cari… tapi hampeh.. besar siot tempat ni, tak koser aku nak menapak cari… baik pergi mentekedarah… jalan-jalan sampai depan kedai jombali ni, terus masuk….

I loike the ambience , aku order nasi goreng daging dengan air longan. Aku tak pasti pulak whether this place is halal or not..? Tengok aku selalu macam tu tau, cekik tak ingat2, dah masuk perut, proses jadi baja baru sebok nak pikir… haishh!

2 Responses »

  1. jombali main ada kt kl nun.. alpha angle ke hapeh nama tmptnye. aritu kuar tv3 rancangan apa tah diorg g mkn situ. ns beryani indian tu sdp eh? blh la try nanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>