Ain’t too proud to beg

Ain’t too proud to beg

Korang ingat lagi tak dengan Rick Astley? Aku dulu memang suka giler siot dengan mamat ni, sanggup kumpul duit (sebenarnya pow mak aku) nak beli kaset dia – ORI ok? Suara dia memang best, deep bassed voice. Walaupun dia tak de lah hensem mana pun dulu kan, dengan rambut oren dia tu, muka pun komeng jek…. (tapi sekarang dia ok skit, dah put on weight – comey!) Kuasa tuhan ek, kalau dia beri lebih kat satu bahagian, satu bahagian lagi dia bagi kurang,  macam these talents from UK yang suara nye very vavavom tapi rupa macam pecah rumah? Contoh nya Susan Boyle tu, muka cun sikit je dari getah sekerap tapi suara….. mak aiiii! Best giler… atau pun David Beckham tu… muka and bodddyyyy….. mak sker! tapi bila bercakap… macam itik tersepit..so potong stim… Sama lah macam si mamat Astley ni, kulit putih tapi suara macam pak hitam. Suara dia so sexy! Walaupun aku first time dengar lagu ni Temptations nyanyi, i liked it better when Rick Astley sang it.

Enjoyy….

YouTube Preview Image

I know you wanna leave me,
But I refuse to let you go
If I have to beg and plead for your sympathy,
I don’t mind coz’ you mean that much to me

Ain’t too proud to beg, sweet darlin
Please don’t leave me girl, don’t you go
Ain’t to proud to plead, baby, baby
Please don’t leave me, girl, don’t you go

Now I heard a cryin’ man,
Is half a man with no sense of pride
But if I have to cry to keep you,
I don’t mind weepin’ if it’ll keep you by my side

Ain’t to proud to beg, sweet darlin
Please don’t leave me girl, don’t you go
Ain’t to proud to plead, baby, baby
Please don’t leave me girl, don’t you go

If I have to sleep on your doorstep
All night and day just to keep you from walkin’ away
Let your friends laugh, even this I can stand
Because I want to keep you any way I can

Ain’t too proud to beg, sweet darlin’
Please don’t leave me girl, don’t you go
Ain’t to proud to plead, baby, baby
Please don’t leave me girl, don’t you go

Now I’ve gotta love so deep in the pit of my heart
And each day it grows more and more
I’m not ashamed to come and plead to you baby
If pleadin’ keeps you from walkin’ out that door

Ain’t too proud to beg, you know it sweet darlin’
Please don’t leave me girl, don’t you go
Ain’t to proud to plead, baby, baby
Please don’t leave me girl, don’t you go
Baby, baby, baby, baby (sweet darling)

One Response »

  1. Aha aha aku ske ske sangaatttt gak kat mamat ni. Aku beli sume cassette dia (zaman tu kan) sangat menggiurkan suaranya…dia comey what…”never gonna give u up. never gonna let u down…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>